'Ανοιγμα λογαριασμών του Γ. Σταθάκη φέρνει ο έλεγχος στο επίμαχο Πόθεν Εσχες του. Διαπιστώθηκαν και άλλες διαφορές πλην του 1 εκ. ευρώ.
'Ανοιγμα των λογαριασμών του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη φέρνει η αντιπαραβολή που έγινε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πού είχε καταθέσει από το 2011 και μετά και όπου διαπιστώθηκαν μεγάλες μεταβολές πλην του 1 εκ. ευρώ που είχε ξεχάσει να δηλώσει.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος ύστερα από τη συνεδρίαση , ο υπουργός εμφανίζεται να έχει μεγάλες διαφορές στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης που δεν αφορούν μόνο το επίμαχο ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Τρύπες σε λογαριασμούς και ακίνητα
Συγκεκριμένα οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν μεγάλες διαφορές και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του υπουργού που έχει και με άλλα πρόσωπα καθώς και στη συμμετοχή του σε ακίνητα.Για το λόγο αυτό έχει ληφθεί απόφαση να ανοίξουν (αν χρειαστεί) οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χωρίς να απαιτηθεί νέα απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες.
Ο υπουργός αρχικά δεν είχε δηλώσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου στο πόθεν έσχες του 2011 κάτι που έπραξε το 2012 το 2013 αλλά και στην συμπληρωματική δήλωση που κατέθεσε ο ίδιος για το 2011.
Τι απαντά ο Σταθάκης
Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομίας απαντά:«Οι λογαριασμοί για τους οποίους εγκαλούμαι ήταν της μητέρας μου, με συνδικαιούχους τα δύο της παιδιά -εμένα και τον αδελφό μου. Αυτό δηλώθηκε το 2013. Το 2014 είχα αποσυρθεί από τους λογαριασμούς.
Ως προς τα ακίνητα, δεν υπάρχει η παραμικρή παράλειψη όσων αφορά τα δικά μου. Ορισμένα αγροτικά ακίνητα της συζύγου μου, τα οποία τελούν υπό δικαστική διεκδίκηση και στα οποία η σύζυγός μου δεν συμμετέχει σε ποσοστό περισσότερο του 3%, έχουν δηλωθεί κανονικά το 2013 και 2014».
Τι γίνεται με το Πόθεν Εσχες Φλαμπουράρη
Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά το θέμα Φλαμπουράρη η Επιτροπή Πόθεν Εσχες αποφάσισε να ελεγχθεί κατά προτεραιότητα από τους ορκωτούς λογιστές.Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής με «αντικείμενο» τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των Γκίκα Χαρδούβελη, Στ.Παπασταύρου και Αλέξη Μητρόπουλου.
Τι λέει ο Σταθάκης για το Πόθεν Εσχες και το
1 εκ. ευρώ
Σε δημόσια τοποθέτηση για το «προβληματικό» Πόθεν Εσχες του προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης.
« Δεν απέκρυψα τίποτα»
Σε ανακοίνωσή του ο κ.Σταθάκης επισημαίνει πως δεν έχει αποκρύψει τίποτα από τις δηλώσεις Πόθεν Εσχες και εξηγεί γιατί επέλεξε αρχικά να παραμείνει σιωπηλός.«Ο νόμος απαγορεύει τη δημόσια συζήτηση επί του περιεχομένου των δηλώσεων πόθεν έσχες, για τις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Για τον λόγο αυτό και ενώ τα ΜΜΕ συζητούν το θέμα, επέλεξα να παραμείνω σιωπηλός. Κρίνω, όμως, σκόπιμο να δηλώσω τα εξής:
Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκα βουλευτής και υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Η δήλωση αυτή ήταν πρώιμη και πιθανόν ατελής. Αντίθετα, η δήλωση που υπέβαλα τον Σεπτέμβριο του 2013 ήταν πλήρης και περιελάμβανε όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία μαζί με το επίμαχο ποσό. Το ίδιο πλήρης ήταν και η δήλωση πόθεν έσχες που υπέβαλα το 2014. Αν και το θέμα είχε λυθεί με τις δύο δηλώσεις, με την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων μου θεώρησα σκόπιμο, και κατά πλεονασμό, να καταθέσω συμπληρωματική δήλωση τον Μάρτιο του 2015 που αφορά αποκλειστικά αυτήν του 2012 και απλώς επαναλαμβάνει τα στοιχεία που έχω καταθέσει ήδη από το 2013.
Ως εκ τούτου:
α) Δεν απέκρυψα κανένα στοιχείο
β) Και οι τρεις δηλώσεις μου είναι απόλυτα πλήρεις και στην κρίση της Επιτροπής"
Η έκτακτη συνάντηση με Τσίπρα
Ο κ.Σταθάκης είχε το απόγευμα της Τετάρτης συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και όταν ρωτήθηκε σχετικά είχε αποφύγει να απαντήσει αν είναι ή δεν είναι ο υπουργός επικαλούμενος τον σχετικό νόμο.Είχε αφήσει δε να εννοηθεί πως όλα θα διευκρινιστούν κατά την συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα.
Το απόγευμα της Πέμπτης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Μεϊμαράκης «προκάλεσε» από το βήμα της Βουλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για το θέμα των υπουργών του και τον Πόθεν Εσχες λέγοντας πως η υπόθεση «δεν είναι κουίζ».
Ωστόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας με δημοσιογράφους την Τετάρτη προέβλεψε πως την επόμενη εβδομάδα και μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Εσχες «θα εκπλαγούν όλοι διαπιστώνοντας πόσο καθαρά είναι τα στοιχεία».Όπως είπε «δεν έχουν σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται».
Τι περιλαμβάνει στο Ποθεν Εσχες για το 2011 που έχει δημοσιοποιηθεί.
Αφορά την οικονομική χρήση του 2011. Παρουσιάζει εισοδήματα για το έτος εκείνο ύψους 55.386 ευρώ. Διαθέτει δύο διαμερίσματα στην Αθήνα και στα Χανιά και δύο γραφεία στις ίδιες πόλεις. Στην Χανιά κατέχει επίσης ένα κατάστημα και δύο οικόπεδα, όπως και άλλα ακίνητα εξ ημισίας με τη σύζυγο του.Σε ότι αφορά την κατοχή μετοχών και λοιπών xρηματοοικονομικών προιόντων εμφανίζεται να κατέχει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων σε διάφορες εταιρίες Morgan Stanley, Black Rock, Alpha Blue κ.α) ύψους 376.000 ευρώ, καθώς και να διαθέτει μετοχές στην ναυτιλιακή εταιρία Hellenic Seaways.
Διαθέτει εξάλλου περί τις 306.000 ευρώ σε διάφορες ελληνικές τράπεζες όπως και 201.329 δολάρια. Τέλος είναι κάτοχος ενός ΙΧ αυτοκινήτου 1.600 κ.ε.
Πονοκέφαλος στο Μαξίμου τα πόθεν έσχες των 2 υπουργών
Ένα σχεδόν μήνα μετά τις εκλογές και η
κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με υποθέσεις μελών του υπουργικού
συμβουλίου. Tι συμβαίνει με Σταθάκη και Φλαμπουράρη.
Ένα σχεδόν μήνα μετά τις εκλογές και η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη
με υποθέσεις μελών του υπουργικού συμβουλίου που κάθε άλλο παρά
επιθυμούσε να σημαδέψουν την αφετηρία της δεύτερης φορά Αριστερά.Αφορούν τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης δύο κυβερνητικών στελεχών που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εμφανίζουν κενά σε σχέση με τα όσα ήταν υποχρεωμένοι να αποτυπώσουν.
Η πρώτη αφορά τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, υπουργό Επικρατείας αρμόδιου για το συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκο Φλαμπουράρη. Το θέμα είχε βγει στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο υπουργός εμφανίζονταν μέτοχος κατασκευαστικής εταιρίας η οποία «χτυπούσε» έργα και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τότε ο ίδιος είχε υποστηρίξει, παραθέτοντας και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, ότι είχε μεταβιβάσει τις μετοχές τον Φεβρουάριο αμέσως μετά τις εκλογές.
Ωστόσο στις αρχές της εβδομάδας προέκυψαν νέες πληροφορίες οι οποίες εμφάνιζαν τον υπουργό να μην καταγράφει την μεταβίβαση αυτή τον περασμένο Απρίλιο όταν βάσει νόμου (90 ημέρες μετά τις εκλογές) όφειλε να υποβάλει τη νέα δήλωση πόθεν έσχες.
Ο ίδιος στις εξηγήσεις που έδωσε απέδωσε τη μη καταγραφή της μεταβίβασης των μετοχών σε οδηγία λογιστή του βάσει της οποίας θα έπρεπε να αναφέρει τις όποιες μεταβολές στο πόθεν έσχες της οικονομικής χρήσης 2015 που θα κατατεθεί το 2016. Κοινοβουλευτικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι οι οποίες μεταβολές πρέπει να καταγράφονται στο τελευταίο πόθεν έσχες που καταθέτουν οι βουλευτές.
Πονοκέφαλο στο Μαξίμου προκαλεί η περίπτωση του δεύτερου υπουργού που φέρεται να είναι Γιώργος Σταθάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομίας εμφανίζεται να μην έχει δηλώσει για τρεις συνεχείς χρονιές στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης το σοβαρό ποσό του 1.000.000 ευρώ, κάτι που έκανε τελικά λίγο πριν τις εκλογές με συμπληρωματική κατάθεση πόθεν έσχες.
Ο κ. Σταθάκης αν και ρωτήθηκε δεν θέλησε να δώσει διευκρινήσεις, επικαλούμενος το νόμο για το πόθεν έσχες. Αργά χθες το βράδυ πήρε θέση και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος μιλώντας με δημοσιογράφους διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα αντιτείνοντας ότι θα εκπλαγούν όλοι διαπιστώνοντας πόσο καθαρά είναι τα στοιχεία και ότι «δεν έχουν σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται». Προέβλεψε ότι όλα θα έχουν τελειώσει την επόμενη εβδομάδα όταν συνεδριάσει η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.
Ο Γιώργος Σταθάκης εμφανίζεται πάντως ευκατάστατος σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες που έδωσε στη δημοσιότητα η Βουλή. Αφορά την οικονομική χρήση του 2011. Παρουσιάζει εισοδήματα για το έτος εκείνο ύψους 55.386 ευρώ. Διαθέτει δύο διαμερίσματα στην Αθήνα και στα Χανιά και δύο γραφεία στις ίδιες πόλεις. Στην Χανιά κατέχει επίσης ένα κατάστημα και δύο οικόπεδα, όπως και άλλα ακίνητα εξ ημισίας με τη σύζυγο του.
Σε ότι αφορά την κατοχή μετοχών και λοιπών xρηματοοικονομικών προιόντων εμφανίζεται να κατέχει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων σε διάφορες εταιρίες Morgan Stanley, Black Rock, Alpha Blue κ.α) ύψους 376.000 ευρώ, καθώς και να διαθέτει μετοχές στην ναυτιλιακή εταιρία Hellenic Seaways.
Διαθέτει εξάλλου περί τις 306.000 ευρώ σε διάφορες ελληνικές τράπεζες όπως και 201.329 δολάρια. Τέλος είναι κάτοχος ενός ΙΧ αυτοκινήτου 1.600 κ.ε.
Μάχες εντός & εκτός βουλής για το 1 εκατομμύριο του Σταθάκη
Συνεχίζεται η πολιτική σύγκρουση για το
πόθεν έσχες του Γ. Σταθάκη. "Είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά", είπε ο
Γ. Αμυράς, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Ο βουλευτής του Ποταμικού Γιώργος Αμυράς προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όταν παίρνοντας το λόγο είπε
«Είναι Αριστερός ένα υπουργός που έχει ένα εκατομμύριο ευρώ και ξέχασε να το δηλώσει;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού και παρά τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε: «Εσείς δεν είστε η κυβερνώσα Αριστερά, είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά» σχολίασε.
"Κυκλοφορούσατε με ελικόπτερο"
Υπενθύμισε ότι έτερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου έπαιρνε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να επισκεφτεί το Αίγιο. «Σας βρωμάει το ΚΤΕΛ;» παρατήρησε και μέμφθηκε την κυβέρνηση αλλά κυρίως τον Γιώργο Σταθάκη πως αντί να βοηθήσει τη χώρα ξέχασε να δηλώσει αυτό το ποσό.Η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο έντονη που ανάγκασαν τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να παρέμβει ρίχνοντας και εκείνος το «καρφί» του: «πρώτη φορά βλέπω κάποιους να αισθάνονται προσβολή επειδή λένε κάποιον εκατομμυριούχο» είπε.
"Να σταματήσει το παραμύθι περί Αριστεράς"
Νέο λάδι στη φωτιά έριξε μια αποστροφή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος είπε με νόημα ότι τελικά κάποιοι δεν επλήγησαν από τα μνημόνια όπως φάνηκε από τα πόθεν έσχες τους.Η φράση του αυτή οδήγησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά να ζητήσει τον λόγο ζητώντας από όλες τις πτέρυγες της Βουλής να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και η λάσπη. Ολα θα απαντηθούν, αυτό δεν βοηθά τη λειτουργία της Βουλής ούτε τη διαδικασία ελέγχου κατέληξε.
Στον πρώην γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Γιάννης Βρούτσης της ΝΔ «δεν είστε αθώες περιστερές, δύο μέρες τώρα οι βουλευτές σας μιλούν για την ανωτερότητα της αριστεράς ας σταματήσει αυτό το παραμύθι και παρελθόν έχετε και άλλα θέματα ανοικτά» είπε.
Τι απάντησε το Μαξίμου στη ΝΔ που ζητεί εξηγήσεις από Τσίπρα
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στη ΝΔ για το πόθεν έσχες υπουργών, με αφορμή δελτίο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καλούσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για το 1.000.000 του Γ.Σταθάκη.«Κόλλησε η βελόνα στη Νέα Δημοκρατία, και επαναλαμβάνουν τα ίδια θεσμικά ατοπήματα και μάλιστα κατά λέξη. Δεν φτάνει που τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι επιθεωρητές Κλουζώ του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους», σχολιάζει το Μαξίμου και προσθέτει: «Επειδή, εκτός των άλλων, είναι και ανενημέρωτοι, τους πληροφορούμε ότι: οι αντιθεσμικές "διαρροές" πήραν θεσμικές απαντήσεις, η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των "πόθεν έσχες" συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα, και σε αυτήν συμμετέχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίον προφανώς δεν έχουν ρωτήσει»
«Ένα σχόλιο αρμόζει στη Νέα Δημοκρατία, όταν -θεατρινίστικα- κόπτεται για τη διαφθορά: φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί
Σειρά ερωτημάτων σε σχέση με το επίμαχο ποσό του 1.000.000 ευρώ αλλά και για τη λειτουργία της επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής προκαλεί η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.Ερώτημα 1ο. Το κυβερνητικό στέλεχος παραδέχεται ότι δεν αποτύπωσε στο πόθεν έσχες του 2012 (οικονομική χρήση 2011) το 1.000.000 ευρώ χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του «πρώιμη και πιθανόν ατελή». Ωστόσο το ποσό κάθε άλλο παρά ευτελές είναι. Προκαλεί λοιπόν έκπληξη η αμέλεια του υπουργού, όταν μάλιστα ο ίδιος έχει καταγράψει με μεγάλη ακρίβεια στην συγκεκριμένη δήλωση περιουσιακής κατάστασης τα λοιπά περιουσιακά του στοιχεία που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητα είναι. (Υπενθυμίζεται ότι το 2011 ο υπουργός δήλωνε, εκτός των άλλων, καταθέσεις 306.000 ευρώ και 201.000 δολαρίων αντίστοιχα)
Ερώτημα 2ο. Ο κ. Σταθάκης αναφέρει ότι κατέγραψε το 1.000.000 ευρώ στα πόθεν έσχες του 2013 (οικονομική χρήση 2012) και στο πόθεν έσχες του 2014 (οικονομική χρήση 2013). Ο ίδιος μάλιστα, υποστηρίζει, ότι το θέμα έχει λήξει με τις δύο αυτές δηλώσεις. Ωστόσο μένει να απαντηθεί και κυρίως να διευκρινιστεί από την επιτροπή πόθεν έσχες αν ο υπουργός μπόρεσε να δικαιολογήσει την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών.
Ερώτημα 3ο. Στην επιτροπή μετέχουν εκτός από μέλη του Κοινοβουλίου, δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι τραπεζών, αλλά και ορκωτοί λογιστές. Οι τελευταίοι δεν προχώρησαν σε αντιπαραβολή, ως όφειλαν, των δηλώσεων του υπουργού; Δεν ενημέρωσαν τα μέλη του Κοινοβουλίου που απαρτίζουν την επιτροπή για το «άνοιγμα;». Αν όχι δεν τίθεται ζήτημα εύρυθμης λειτουργίας της επιτροπής όταν μάλιστα το κόστος λειτουργίας της ξεπερνά τις 600.000 ευρώ ετησίως.
Ερώτημα 4ο. Η πρώην πρόεδρος της επιτροπής Δέσποινα Χαραλαμπίδου είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο (το Καλοκαίρι) ότι 100 πόθεν έσχεςπρώην και νυν βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου έχριζαν περεταίρω διερεύνησης. Περιλαμβάνονται οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του κ. Σταθάκη στη λίστα αυτή;
Ερώτημα 5ο. Ο κ. Σταθάκης αναφέρει ότι αν και το θέμα είχε λυθεί με την ανάληψη των καθηκόντων του θεώρησε σκόπιμο και κατά πλεονασμό να καταθέσει συμπληρωματική δήλωση τον Μάρτιο του 2015 που αφορά αποκλειστικά αυτή του 2012 (χρήση του 2011) και απλώς επανέλαβε τα στοιχεία που είχε ήδη καταθέσει από το 2013 (χρήση του 2012). Μένει να απαντηθεί αν υπήρξε κρούση στον υπουργό για το ζήτημα αυτό από την επιτροπή και επανήλθε ή το έπραξε αυτοβούλως.
Η ανακοίνωση του Γιώργου Σταθάκη:
«Ο νόμος απαγορεύει τη δημόσια συζήτηση επί του περιεχομένου των δηλώσεων πόθεν έσχες, για τις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Για τον λόγο αυτό και ενώ τα ΜΜΕ συζητούν το θέμα, επέλεξα να παραμείνω σιωπηλός. Κρίνω, όμως, σκόπιμο να δηλώσω τα εξής:Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκα βουλευτής και υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Η δήλωση αυτή ήταν πρώιμη και πιθανόν ατελής. Αντίθετα, η δήλωση που υπέβαλα τον Σεπτέμβριο του 2013 ήταν πλήρης και περιελάμβανε όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία μαζί με το επίμαχο ποσό. Το ίδιο πλήρης ήταν και η δήλωση πόθεν έσχες που υπέβαλα το 2014. Αν και το θέμα είχε λυθεί με τις δύο δηλώσεις, με την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων μου θεώρησα σκόπιμο, και κατά πλεονασμό, να καταθέσω συμπληρωματική δήλωση τον Μάρτιο του 2015 που αφορά αποκλειστικά αυτήν του 2012 και απλώς επαναλαμβάνει τα στοιχεία που έχω καταθέσει ήδη από το 2013.
Ως εκ τούτου:
α) Δεν απέκρυψα κανένα στοιχείο
β) Και οι τρεις δηλώσεις μου είναι απόλυτα πλήρεις και στην κρίση της Επιτροπής».
http://www.thetoc.gr/politiki/article/anapse-kaugas-sti-bouli-gia-to-1-ekat-tou-g-stathaki
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου