Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Μαγειρική-ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΓΚΑΡΣΤΡΩΜΕΝΕΣ

Ελληνικό Καλοκαίρι, με απίστευτη ζέστη δυστυχώς στην πόλη (ακόμη).

Ελπίζουμε σύντομα να δραπετεύσουμε για καμμιά παραλία , Μέχρι νεωτέρας όμως, τα κεφάλια μέσα και εργασία. Οταν έρθει η ώρα η καλή και η ευλογημένη, θα σας ενημερώσω για τη χαρά μου.

Τι να κάνουμε λοιπόν, κάτι πρέπει να φάμε , ζέστη ξεζέστη, το μεσημέρι που καίει το μετωπό σου..." όπως λέει και ο ποιητής, το στομάχι γουργουρίζει, ένα κρύο ντούζ και μετά τι θα φάμε, τι θα φάμε, έκανα και έγω το μαγικό μου κλίκ και ιδού το αποτέλεσμα μέσα από φωτό φίλων blogger μιας και δεν πρόλαβα να αποθανατίσω τίποτα, παρά μόνο κάτι πενιχρά ψυχουλάκια στο τέλος...


(η φωτογραφία είναι από το http://www.kostastrovasphotography.com/food.html)
Koρίτσια σήμερα λόγω ζέστης και καλοκαιριού, μαγείρεψα ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΓΚΑΡΣΤΡΩΜΕΝΕΣ
μπορείτε να δείτε εδώ τη συνταγή http://taxidistisgeuseis.blogspot.gr/2010/05/blog-post_27.html. Εγώ μέσα στη γέμιση, προσθέτω κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες, κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε φέτες και κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες.



sardines pregnant
ingredients
1 pound of sardines
½ bunch parsley, chopped
1-2 cloves garlic, crushed
3 fresh onions in slicies- small pieces
2 red pepers in small pieces
salt
oregano
lemon
olive oil

execution
Peel and open the sardine in two pieces and remove the central bone of sardinessardines, removing the head and the backbone. The array in a pan next to each other and the salt.
Mix the parsley with the garlic.
Divide parsley mixture over the sardines.

We close each sardine with another, sprinkle with salt and oregano and add a little ladaki.
Bake at 180oC for about 30 minutes or even better grilled.
Mix oil and lemon juice in equal amounts and pour over the fish us.
Enjoy your meal!

Και επειδή ως Ελληνες μερακλήδες και κρίση ξεκρίση, το φαγητό συνοδεύεται από κάτι τις του,


ήπιαμε μια παγωμένη


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ στην υγειά μας και καλή δροσιά


 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg